Astrology is a language. If you understand the language the sky speaks to you. - Dane Rudyar

Wat staat er in jouw sterren geschreven?

 

 

AstroTaal Actueel.

Feed

09-07-2019, 21:00

Verwachting voor de komende weken, misverstanden en vertraging!

In deze periode kan het zijn dat je blijft strepen in je agenda. Je kunt vaker te maken krijgen met oponthoud onderweg of misverstanden in alle denkbare vormen van communicatie. Er gebeuren onverwachte dingen...   Meer


18-05-2019, 18:01

Volle Maan in Schorpioen - 18 mei 2019

De Maan in de horoscoop geeft aan hoe je uitdrukking of invulling geeft aan je behoefte aan veiligheid en geborgenheid. Hoe je graag zorgt voor een ander of wat jij nodig hebt om op poten te komen. Intense...   Meer


04-04-2019, 20:01

Wat zal ik later worden?

Het heeft lang geduurd voor dat ik erachter kwam wat bij me paste. Had ik op het moment dat ik een beroepskeuze moest maken maar de wijsheid die ik nu had. Misschien was dan een studierichting kiezen minder...   Meer


22-03-2019, 08:16

Waterdag

Elke dag is wel een dag van iets en vandaag het waterdag. Nee niet zaterdag, dat is morgen. Ik weet niet of je elke dag van kan vieren, maar wat mij betreft wel. Als watermens ben ik gek op water. Water is...   Meer


21-03-2019, 01:14

Volle Maan in Weegschaal

Deze laatste super Maan staat in het teken Weegschaal. Het is een super Maan, omdat de Maan dichtbij de Aarde staat en extra groot is. De Weegschaal wil delen met anderen. Evenwicht brengen in relaties, maar...   Meer


Ouder >> E-mail: info@Astrotaal.nl

KvK: 70983186

© AstroTaal