Astrology is a language. If you understand the language the sky speaks to you. - Dane Rudyar

Wat staat er in jouw sterren geschreven?

 

 

AstroTaal Actueel.


Terug naar overzicht

03-02-2019

Welk sterrenbeeld ben ik?

Kun je raden welk sterrenbeeld ik ben? Als ik ergens vertel dat ik astroloog ben krijg ik regelmatig die vraag, maar hoe herken je elk sterrenbeeld?
Geen enkele Stier loopt met horens op zijn hoofd en het sterrenbeeld Tweelingen kun je visueel ook al niet letterlijk nemen. Wat zijn de uiterlijke kenmerken van een sterrenbeeld. Als je net anderhalve zin met iemand hebt gewisseld, kun je de nodige karaktereigenschappen van een sterrenbeeld daar nog niet zuiver uit halen.

Je sterrenbeeld, of beter gezegd de positie van de Zon in je horoscoop, niet wat je als eerste laat zien in de buitenwereld. Als je iemand voor de eerste keer ontmoet, gaat die persoon denkbeeldig een brug over om bij je voordeur te komen. Vergelijkbaar met een ophaalbrug van een kasteel. Eenmaal binnen, maakt hij kennis met alles wat je in huis hebt. Wie je werkelijk bent. Dat kan heel anders zijn dan wat je bij een eerste indruk laat zien. Je horoscoop bestaat uit meer dan alleen het sterrenbeeld waar je Zon staat. Alles in je horoscoop vertelt iets over jouw karaktereigenschappen.

Die ophaalbrug waar je overheen loopt om een ander tegemoet te komen is vergelijkbaar met de ascendant van de horoscoop. Deze wordt bepaald door de plaats en het tijdstip van je geboorte en kan met een paar minuten verschil al veranderen. In één dag tijd loopt de ascendant door alle sterrenbeelden.
Het sterrenbeeld wat op het moment van jouw geboorte aan de oostelijke horizon stond, bepaald wat jouw ascendant is. Heel vaak is dat een ander sterrenbeeld dan waar je Zon staat in de horoscoop.

Je kunt Zon in Ram hebben en van nature spontaan zijn, snel verveelt of energiek, maar met een Schorpioen ascendant is dat niet meteen bij een eerste ontmoeting te zien. Je kunt de neiging hebben de kat uit de boom te kijken of eerst even tijd willen nemen om de sfeer aan te voelen. Daarbij kun je best een heel onderhoudend en geïnteresseerd gesprek voeren, maar niet direct iets van jezelf willen prijsgeven. Het is een soort masker waarachter de Schorpioen zich kan verschuilen om af te tasten en aan te voelen. Zodra de Schorpioen Ascendant zich op zijn gemak voelt, kan de Zon in Ram zichzelf zijn en vol ideeën zitten wat we allemaal kunnen gaan doen.

Zo zijn er heel combinaties. Afhankelijk van jouw persoonlijke geboortedatum, tijd en plaats.
Om echt iemand sterrenbeeld te kunnen raden, zou ik daarom altijd even moeten spieken op de verjaardagskalender. Wil jij weten wat je ascendant is en wat dat over jou zegt?

Neem gerust contact op voor een afspraak of een kort kennismakingsconsult.
http://astrotaal.nl/Bijna-gratis-horoscoop-of-geboortehorscoop-analyse/
http://astrotaal.nl/Contact-met-AstroTaal/Terug naar overzicht E-mail: info@Astrotaal.nl

KvK: 70983186

© AstroTaal