Astrology is a language. If you understand the language the sky speaks to you. - Dane Rudyar

Wat staat er in jouw sterren geschreven?

 

 

AstroTaal Actueel.


Terug naar overzicht

04-04-2019

Wat zal ik later worden?

Het heeft lang geduurd voor dat ik erachter kwam wat bij me paste. Had ik op het moment dat ik een beroepskeuze moest maken maar de wijsheid die ik nu had. Misschien was dan een studierichting kiezen minder lastig geweest.

Al op jonge leeftijd word je voor een keuze gesteld die de rest van je leven kan bepalen. Hoe zou het zijn als je meteen al de juiste weg vindt? Je direct kan leren en ervaring kan opdoen voor jouw droombaan. Ga er maar aanstaan, zoveel mogelijkheden en wat past er nou echt bij jouw?!

De horoscoop vertelt wat er bij je past, wat jij in potentie aan talent met je meedraagt. Geen kant en klaar antwoordt, maar wel een goed uitgangspunt. Inzicht in wat je nodig hebt om met voldoening weer naar huis te gaan. Een beter beeld in wat wat jij belangrijk vindt in je werk.

Je kunt bijvoorbeeld zien of je:
• Een team-player bent, of misschien werk je liever alleen.
• Of je van processen en structuur houdt, of wil je de vrijheid hebben om iets op jouw manier te doen.
• Of je leiderschapskwaliteiten van nature in je hebt, of laat je de verantwoordelijke beslissingen liever bij een ander.

Je horoscoop vertelt je wat je motiveert in je werk, waar je echt blij van wordt.
De uiteindelijke keuze wat je met jouw talenten en behoeftes op werkgebied wil doen, is helemaal aan jou. Alleen al door te fantaseren over welke mogelijke beroepen er bij jouw allerbeste kwaliteiten passen, kan je op het goede spoor zetten naar een carrière waar je echt blij van wordt.

Je horoscoop onthuld alles wat jij in potentie met je meedraagt.
Wat zou jij willen ontdekken?

Neem contact op via Info@AstroTaal.nl
Ik vertel je graag meer.

Terug naar overzicht E-mail: info@Astrotaal.nl

KvK: 70983186

© AstroTaal