Astrology is a language. If you understand the language the sky speaks to you. - Dane Rudyar

Wat staat er in jouw sterren geschreven?

 

 

AstroTaal Actueel.


Terug naar overzicht

08-02-2020

Volle Maan in Leeuw 9 februari 2020

De volle Maan is het moment dat je afrond wat in de fase van nieuwe Maan begonnen bent. Het oogsten wat gezaaid is en genieten en afronden in de periode dat het licht van de Maan weer verder afneemt.
9 Februari staat de volle Maan in het teken Leeuw.
De Leeuw heeft hier een emotionele behoefte aan eer en erkenning. Dat gevoel kan versterkt worden in deze periode. Behoefte aan erkenning voor je inzet in wat je de afgelopen periode begonnen bent. Wanneer je dat gevoel van erkenning kunt ervaren, kun je gul met hulp en vriendschap zijn. Als die erkenning uitblijft, kan het je onzeker maken en de neiging geven wat gepiekerd te reageren. Misschien ben je veeleisender naar anderen, zonder dat je het zelf in de gaten hebt.
Laat je waardering blijken naar anderen die er voor je waren de afgelopen periode, maar wees niet teleurgesteld of onzeker als jezelf niet het compliment krijgt waar je op hoopte. Geniet van wat je bereikt hebt en ervaar de zelfverzekerde kracht die de Maan in Leeuw je kan geven bij het bereiken van je doelen.Terug naar overzicht E-mail: info@Astrotaal.nl

KvK: 70983186

© AstroTaal