Astrology is a language. If you understand the language the sky speaks to you. - Dane Rudyar

Wat staat er in jouw sterren geschreven?

 

Astro  Cadeau, 

Het persoonlijkste cadeau om te geven.

Babyhoroscoop. 

Nieuwsgierig naar het karakter van je baby of een uniek cadeau.

Wat is er mooier dan een persoonlijk cadeau voor een pasgeboren baby. 

Iets wat na jaren nog leuk is om terug te lezen. Dit cadeau krijgt vast een mooie plek in de kraamkamer en later gaat het mee in de doos met verzamelde rapporten en andere herinneringen. 

In het astro kraamcadeau stelt de pasgeboren baby zich aan je voor en laat weten wat hij of zij nodig heeft als het niet lekker in zijn vel zit, maar ook hoe hij de wereld ervaart. 

Een enkele versie zoals het voorbeeld hieronder, van 1x een PDF op A4  kost € 15,-- of ingelijst € 25,-- exclusief verzendkosten. Lijst kan anders zijn dan de afbeelding. Exclusief verzendkosten.

 

Waarom een kinderhoroscoop?

 Ieder mens is een wereld op zich.

De persoonlijkheid van kinderen strookt zelden met die van de ouders, ze zijn vaak heel anders. Kinderen hebben er vaak moeite mee, om hun eigen karaktereigenschappen tot uitdrukking te brengen die verschillen van hun vader of moeder. Een kind op zoek naar veiligheid en geborgenheid, zoekt dit bij hun ouders of verzorgers en zijn op zoek naar hun goedkeuring en bevestiging. Daarnaast zoeken ze hun eigen unieke weg, die vaak heel anders is.

Als je voor de Kerst sterren uit deeg hebt gestoken en daar vervolgens hartjes van wilt maken, blijft er weinig over van de de mengvorm. Het is geen hartje en geen ster meer.Je zie vaak ouders die hun eigen kinderen tot hun evenbeeld willen omvormen. Met behulp van de geboortehoroscoop zie je het potentieel van het individu. De persoonlijke behoeften en talenten die ze met zich meedragen om dat te doen, wat het dichtste bij hen staat. De weg te volgen die het beste bij hun eigen potentieel past.

Een horoscoop is een blauwdruk van de potentie die je in je hebt. Het geeft niet aan welke keuzes we maken of gemaakt hebben. De horoscoop is te vergelijken met een wegenkaart inclusief wegen die aan reparatie toe zijn, hobbelige wegen en omwegen die lekker rijden.

Welke wegen je neemt en genomen hebt, staat niet in je horoscoop. Dat is afhankelijk van zowel je omstandigheden als je keuzes. Het geeft een indruk van een mogelijke route, om jouw eigen pad te kunnen vinden, zonder omwegen.