Astrology is a language. If you understand the language the sky speaks to you. - Dane Rudyar

Wat staat er in jouw sterren geschreven?

 

Wil jij ook de astrologie taal leren? 

Dat kan!

Wil je zelf de tekening en de symbolen leren begrijpen? Heb je interesse om zelf te leren hoe je een horoscoop kan lezen en wat je er mee kunt? Dat kan! Met behulp van jouw eigen horoscoop. In een paar lessen leer je de grondbeginselen van de Psychologische Astrologie. Er is geen voorkennis nodig. De cursus wordt gegeven in dorps- en buurthuizen tegen een betaalbaar tarief, zodat het voor iedereen toegankelijk is.  Hieronder vind je alle informatie, maar mocht je nog vragen hebben? Neem dan gerust contact op.

Wat kun je leren?

• Wat is een echte horoscoop en wat zie je in de horoscoop. 
• Betekenis van de sterrenbeelden. 
• Wat is de dierenriem.
• Wat zijn elementen en kruizen en duiding ervan in de horoscoop.
• Wat betekenen de planeten in de horoscoop.
• Wat is de betekenis van de astrologische huizen.
• Hoe duidt je retrograde planeten.

Vanuit je luie stoel thuis in jouw tempo. 

Maak een afspraak voor online les.


Privéles: € 50-- 

Deelname van meerdere mensen tegelijk aan een les, is de prijs lager.

Duur: anderhalf uur

Cursusboek : € 25--


Bij een afstand verder dan 15 km vanaf Vinkeveen, wordt er € 0.30 reiskosten per km in rekening gebracht.

 

Wat andere van de cursus vonden:

 

Gabriëlle N:Een ontzettend leuke, interessante tijd gehad bij de cursus astrologie van Carla. Carla verteld voor enthousiasme en weet het goed over te brengen. Een hele leuke tijd gehad! Carla heeft mijn interesse en enthousiasme aangewakkerd.


Martine van der Veen - Woesthoff:Dit jaar voor het eerst eindelijk een cursus astrologie gevolgd bij Carla, vond het altijd al super interessant! En nu nog meer, echt zo fijn om dingen te herkennen van anderen en over jezelf. Mocht je ook interesse in astrologie hebben, dan zou ik zeker ook deze cursus volgen! Ik wil mij er ook zeker nog verder in verdiepen!

Carla Bijlsma-Vonk:Jaren geleden een astrologie cursus gevolgd bij mevr. A. Buis en ben nu geïnteresseerd in de Windroos waarbij Carla op een prettige manier met mij mee denkt.

 

Like de AstroTaal Facebook pagina om op de hoogte te blijven van waar en wanneer de volgende lessen zijn. 

 

Dit is wat cursisten ervan vonden:

Kim:

Wat een ontzettend leuke en leerzame cursus! Elke week weer enorm veel zin in de les....Carla is heel enthousiast, gezellig en kan heel goed en duidelijk uitleggen, ik beveel dit aan aan iedereen die meer over astrologie te weten wil komen!

Tineke: 

Het materiaal werd door je heldere uitleg steeds iets duidelijker. Ik heb van de lessen genoten.

Gabriëlle: 

Een ontzettend leuke, interessante tijd gehad bij de cursus astrologie van Carla. Carla verteld voor enthousiasme en weet het goed over te brengen. Een hele leuke tijd gehad! Carla heeft mijn interesse en enthousiasme aangewakkerd.

Evelina:

Gisteravond de 2e avond van de astrologie workshop gehad. Tjee wat was dat weer leuk en interessant. Begin steeds meer dingen te begrijpen en wordt steeds nieuwsgieriger 😍😁
Op naar volgende week, nu al weer zin in!

Yvette:

'T was weer erg leuk en leerzaam. Planeten.... mercurius, venus, maan, zon, mars.....

Lisette: 

Astrologie klinkt een beetje zweverig, maar is dat eigenlijk helemaal niet. Ik volgde een try-out workshop bij Carla van Asperen van Astrotaal. Wat meteen opvalt is Carla's grenzeloze enthousiasme. Het is duidelijk dat hier haar passie ligt. Dat straalt ze aan alle kanten uit. Ze heeft me met de beknopte introductie zeker nieuwsgierig gemaakt en ik ga sommige mensen nu toch in een heel ander sterren licht bekijken!

 

E-mail: info@Astrotaal.nl

KvK: 70983186

© AstroTaal

Privacyverklaring