AstroTaal

Wat staat er in jouw sterren geschreven?

 

 

AstroTaal Actueel.


Terug naar overzicht

26-07-2018

Langste Bloedmaan van deze eeuw.

De langste Bloedmaan van deze eeuw zal vrijdag 27 juli 2018 zichtbaar kunnen zijn.
Als het zomer weer meewerkt is dit bijzondere verschijnsel vanaf 21:30 uur te zien zijn vanuit Europa, Afrika, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.
De Zon gaat om 21:38 in Nederland onder en zorgt ervoor dat het begin niet zichtbaar is.
Om 22:22 uur zal de aarde precies tussen de Zon en de Maan in staan. De Maan wordt totaal verduisterd en krijgt een oranje rode kleur, waar de naam Bloedmaan vandaan komt. De volledige eclips of Maansverduistering duurt tot 23:14 uur.

Mars staat op deze vrijdag dichtbij de Aarde en zou bij helder weer ook met het blote oog zichtbaar kunnen zijn. Rechtsonder de Maan als een fonkelende ster aan de hemel. In het zuiden van de Maan zijn de vier grootste manen van Jupiter en de ringen van Saturnus ook zichtbaar met een goede verrekijker.

De Volle Maan in Waterman kan je onrustig en emotioneel maken en zorgen dat je onrustig slaapt. Het kan neiging geven te twijfelen tussen gevoel en verstand. Je kunt twijfelen aan je intuïtieve gevoel, of juist twijfelen of je misschien wel de goede beslissing neemt. Je kunt ook juist een nieuwe richting in willen slaan, doordat je nieuwe inzichten ervaart.

De Volle Maan staat nu recht tegenover de Zon in Leeuw. Een teken wat van nature graag de leiding neemt. Door deze verbinding kan het je opstandig maken en de behoefte geven om je eigen weg te willen gaan. De Volle Maan wordt ook sterk beïnvloed door het samen staan met Mars in Waterman. Waardoor je sneller prikkelbaar of geïrriteerd kunt zijn.

In welke mate het voor jou persoonlijk voelbaar is, hangt ook samen met wat er in je geboortehoroscoop geraakt wordt. Wil je meer weten? Vraag het me gerust. En neem contact op.

Bron http://hemel.waarnemen.com/maan/eclipsen/maansverduistering_20180727.html

 blood-moon-596784_960_720.jpg


Terug naar overzicht E-mail: info@Astrotaal.nl

KvK: 70983186

© AstroTaal