AstroTaal

Wat staat er in jouw sterren geschreven?

 

 

AstroTaal Actueel.


Terug naar overzicht

31-07-2018

Mars in zicht.

Vanavond (31 juli 2018) zal Mars bij helder als een rode stip te zien kunnen zijn vanaf de aarde. Nog altijd op zo een 57 miljoen kilometer afstand, maar met een beetje geluk wel te zien. Als een oranje fonkelende ster, zo lijkt het.
De laatste keer dat Mars zo dichtbij de aarde stond was in 2003 en de volgende keer zal zeker weer 17 jaar op zich laten wachten in 2035.

Mars is in de Griekse Mythologie beter bekend als de God van de oorlog en slagvelden. Astrologisch geeft deze planeet onder andere aan hoe we voor onszelf opkomen en waar we graag energie in steken.

Mars staat momenteel in het teken Waterman. Iemand met Mars in Waterman kan een uitgesproken mening hebben. Je kunt een grote betrokkenheid ervaren op wat jij als onrechtvaardig beschouwd. Je kunt een grote groep vrienden hebben waar je graag je tijd mee door brengt. Doordat je geneigd kunt zijn wat controversieel uit de hoek te komen, kun je soms het gevoel hebben niet altijd begrepen te worden en aan de zijlijn te staan van de groep. Je vindt het vaak niet prettig als iemand je verteld wat je moet doen. Je kunt het ook lastig vinden om met regels en burgerlijke waarden om te gaan en doet het liever op jouw manier. Je interesse gaat vaak uit naar beroepen, hobby’s of andere bezigheden die wat minder alledaags zijn.
Wil jij weten waar jouw Mars in je horoscoop staat en wat dat over jou zegt?
Mail me dan: Info@AstroTaal.nlTerug naar overzicht E-mail: info@Astrotaal.nl

KvK: 70983186

© AstroTaal