AstroTaal

Wat staat er in jouw sterren geschreven?

 

Wat de sterrenbeelden en planeten je vertellen?

Heb jij dat wel eens? Dat je iets doet waarvan je het gevoel hebt dat het niet bij je past. Je zou wel iets anders willen doen. Hoe kom je er nou achter wat jouw ding is? 

In de sterren staat geschreven welke eigenschappen je in en met je meedraagt. Het is een mandje met cadeautjes die je bij de geboorte hebt ontvangen. Alleen moet je ze soms nog ontdekken. Het is aan jou om ze te gebruiken.

Wat is jouw talent?

De horoscoop vertelt over waar je behoefte aan hebt op allerlei levensgebieden. Zoals in je relatie, op je werk en thuis. Je kunt jouw persoonlijke geboortehoroscoop gebruiken om te leren wat je nodig hebt als je even niet lekker in je vel zit. Of waar je graag je energie insteekt. Of wat of wie er bij je past. Je kunt zien waar jouw talenten liggen. Daarmee kun je dus ontdekken wat jij leuk vindt om te doen. 

Je kent waarschijnlijk wel de horoscooprubriek in krant of tijdschrift. Daarin wordt algemene informatie gegeven voor een grote groep mensen. Dit gaat puur en alleen over je sterrenbeeld. Dat wordt in de horoscoop aangegeven door de stand van de Zon op het moment van je geboorte. De Zon vormt de kern van de horoscoop. Daardoor herken je altijd wel iets in deze rubrieken. 

Maar wat zeggen de planeten nu over jou? 

Heel anders is een persoonlijke horoscoop. Deze gaat dus alleen over jou. Hierin wordt gekeken naar wat alle sterren en planeten over jou vertellen. Mars vertelt bijvoorbeeld hoe je voor jezelf opkomt, Mercurius over hoe je informatie uitwisselt, praat, leert en verbind met anderen. Venus zegt iets over waar jij nou warm voor loopt in relaties.

Meer weten? 

Voor meer informatie, stuur een e-mail naar: Info@AstroTaal.nl      

Laat een bericht achter

Carla Bijlsma-Vonk
26-09-18 13:24:55
Jaren geleden een astrologie cursus gevolgd bij mevr. A. Buis en ben nu geïnteresseerd in de Windroos waarbij Carla op een prettige manier met mij mee denkt.
Ik kan Carla aanraden.
Sylvia Meijer-Ijpma
17-07-18 15:29:07
Ik kan het iedereen aanraden om bij Carla een astrologie legging te laten maken. Carla legt alles zeer goed uit op een liefde volle manier. Ze neemt echt de tijd om je alles te vertellen en je vragen te beantwoorden. Ik vond het heel bijzonder dat de dingen ze vertelde over mij zo klopte! Carla is echt een vakvrouw die weet wat ze doet en zegt.


Het heeft mij echt geraakt!!! Het heeft voor mij echt meer waarde gehad en heeft het nog steeds. Omdat ze voor mij een jaarlegging heeft gedaan.

Het is echt een kado voor jezelf of om kado te krijgen.

Sylvia Meijer-Ijpma
Opmerking:
Bedankt voor je lieve reactie Sylvia

Delen? 

  Astroloog info

E-mail: info@Astrotaal.nl

KvK: 70983186

© AstroTaal

Privacyverklaring