Astrology is a language. If you understand the language the sky speaks to you. - Dane Rudyar

Wat staat er in jouw sterren geschreven?

 

Ik ben Carla van Asperen

Ergens begin jaren 90 ben ik begonnen met de eerste hobby cursus astrologie, zoals ik ze nu zelf geef. (Zie pagina Astro cursus en workshop). 

Ik vond het meteen al wonderlijk hoeveel herkenbaars er uit een horoscoop af te lezen is. Iemand die ik nog nooit eerder had ontmoet, kon me veel vertellen over hoe ik reageer. Of wat ik leuk vind. Eigenschappen waarvan ik me niet altijd bewust was. Door deze astrologie cursus kreeg ik een duidelijker beeld, waarom ik iets juist leuk of niet leuk vind om te doen. Hierdoor ontdekte ik ook mijn talenten. Alleen maar door te kijken naar een cirkel met symbolen ligt er een bron van informatie over wat er bij jou past. 

Jaren later kwam ik opnieuw in aanraking met astrologie. Ik begon opnieuw met een cursus. Tijdens deze cursus astrologie ontdekte ik mijn fascinatie voor psychologie. Dat was duidelijk te lezen in mijn horoscoop. Ik ben toen de opleiding 'Symbolische Psychologie op basis van C.G. Jung' gaan doen. Met aansluitend een verdieping in tarot. De opleiding Psychologisch Astrologie sluit daar naadloos op aan. Daarnaast heb ik nog verschillende opleidingen gevolgd voor coaching en andere aanvullende cursussen.


 

E-mail: info@Astrotaal.nl

KvK: 70983186

© AstroTaal

Privacyverklaring