Astrology is a language. If you understand the language the sky speaks to you. - Dane Rudyar

Wat staat er in jouw sterren geschreven?

 

Ik ben Carla van Asperen

Mijn tante Paula nam me mee, ergens begin jaren 90 van de vorige eeuw. Samen deden we de cursus astrologie aan de keukentafel van Selma Schepel. Een beginnerscursus, zoals ik ze nu zelf geef.  Ik vond het meteen al wonderlijk hoeveel herkenbaars er uit een horoscoop af te lezen is. Iemand die ik nog nooit eerder had ontmoet, kon me veel vertellen over hoe ik reageer en wat ik leuk vind. Eigenschappen waarvan ik me niet altijd bewust was. Door deze astrologiecursus kreeg ik een duidelijker beeld over mezelf. Hierdoor ontdekte ik ook mijn talenten. Alleen maar door te kijken naar een cirkel met symbolen ligt er een bron van informatie over wat er bij jou past.  

 

Jaren later kwam ik opnieuw in aanraking met astrologie en ontdekte ik mijn fascinatie voor psychologie. Ik heb de opleidingen bij de academie voor astrologie van Karen Hamaker gevolgd. Eerst 'Symbolische Psychologie op basis van C.G. Jung', daarna de opleiding Psychologisch Astrologie en een aantal verdiepingsmodules in tarot en financiële astrologie. Naast de verschillende opleidingen voor coaching en andere aanvullende cursussen.  

 


 

E-mail: info@Astrotaal.nl

KvK: 70983186

© AstroTaal

Privacyverklaring