Astrology is a language. If you understand the language the sky speaks to you. - Dane Rudyar

Wat staat er in jouw sterren geschreven?

 

Jaar horoscoop een vooruitblik

Waar ligt het komende jaar mijn focus op? Is het een goede tijd voor verandering of hoe zal het verder gaan? Speelt er iets op je werk of in je relatie waar je vragen over hebt en wil je weten hoe het zich verder gaat ontwikkelen? We lopen het jaar maand voor maand door.

In een jaar horoscoop blikken we vooruit wat er op je pad zal komen.  Maak een afspraak voor een jaarhoroscoop en zie wat er maand voor maand kan gaan spelen.Maak dan een afspraak voor een astrologische analyse van jouw persoonlijke horoscoop. We hebben eerst telefonisch contact om vast te stellen waar je belangstelling naar uit gaat. Daarna maken we een afspraak voor een duiding. 

Een duiding van een horoscoop zal ongeveer een uur tot anderhalf uur duren en kost € 90.- in combinatie met een persoonlijke analyse zijn de kosten € 150.-. 

Dit kan persoonlijk, maar ook online via Skype, Zoom of Hangouts. Het voorbereiden van een duiding is maatwerk en kan veel tijd in beslag nemen. Die tijd is niet in geld uit te drukken. De prijs wordt daarom na het bespreken van je wensen bepaald. Voor meer informatie of een afspraak: Info@AstroTaal.nl

Lees hieronder de ervaring van Evelina:


Privacyverklaring 

E-mail: info@Astrotaal.nl

KvK: 70983186

© AstroTaal

 Privacyverklaring